30 októbra 2007

Řezník - Penetrační Chtíč EP (2005)

01. Gravedigger (Intro)
02. Penetrační Chtíč
03. Mortymór Robotron
04. Drtič Sanic
05. Sexuální Tyranie (feat. Hrobka & Pitva)
06. Ranní Káva
07. Zabíjení

Spláchni to!

Blíži sa sviatok všetkých svatých a.k.a americky Halloween a preto som vytiahol eso z mojho archívu močopudných albumov práve k tomuto sviatku bezmočných duchov.
Autor textov a hudby je pán 'Řezník' ako si hovorí a musím napísať že texty piesní sedia právom na túto prezývku, pretože morbídnosť, nekrofília, sexuálne úchylky a vraždy (hlavne mladých slečien) sú mu blízke a je to aj zdá sa jeho koníčkom.
Už samotné Intro - Gravedigger neveští nijaké sladké a mámivé veselicové tóny nakoľko je v ňom počuť zvuky lopaty ktorá kope hrob (zjavne asi pre nejakú Řezníkovú nápadníčku - pozn.red.).
A o ostatných skladbách sa nebudem radšej ani zmieňovať pretože nechcem prezrádzať a predbiehať už tak skvelú dejovú líniu.Treba si to proste vypočuť.Ale pozor - pred vypočutím doporučujem vypustiť močovody a močovníky nakoľko moč potečie prúdom niagarských vodopádov pri ktorých budeťe mať pomočené a zašťaté slipy, trenky, nohavičky, tangá, nohavice, rifle, sukňe, menčestráky, tepláky a iné izoláty - proste vysoko liečivý album a len pre silné agregáty!

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

ty si kokot :DDD