05 augusta 2009

Močofest 2009 - pozvánka


(Klikni na obrázok pre zväčšenie)
Všetkých fanúšikov kvalitnej hudby pozývajú MH Production v zastúpení Urológ Karol na hudobný festival Močofest Duchonka 7. a 8. augusta 2009. Prvý ročník najväčšieho hudobného festivalu pri močke na západnom Slovensku sa uskutoční v rekreačnej oblasti Duchonka pri rovnomennej nádrži moču v topoľčianskom okrese. Organizátori prostredníctvom projektu Močná Hudba Music Challenge dávajú priestor aj začínajúcim skupinám. Talentovaní močovníci zo Slovenska tak dostanú šancu vstúpiť do diania v slovenskej populárnej močohudbe a predviesť svoje ústrojenstvo na letných hudobných festivaloch Močná Hudba Summer Music na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave.
Odborným garantom projektu je šesťčlenná porota, ktorej úlohu je výber dvanástich finalistov. Tvoria ju Zuzana Smatanová, Kulo zo skupiny Desmod, Kuko zo skupiny Horkýže Slíže, riaditeľ hudobného vydavateľstva MH Music sám pán Urológ Karol, moderátor Fuck Rádia Pyčo a dramaturg hudobných festivalov Močná Hudba Music Summer Julo Viršík. O konečnom víťazovi rozhodne Karol a verejnosť SMS hlasovaním.
Osvedčená festivalová dramaturgia už tradične spája to najlepšie zo slovenskej a českej populárnej scény na čele so skupinami Desmod, No Name, Horkýže Slíže, Gladiator, Hex, Helenine Oči, Polemic či Tublatanka. Chýbať nebudú ani úradujúci slávikmi osratí Smatana Zuzanová a Peter Cmorik či Katka Nechtová. Zlatou kvapkou programu spoza rieky Moravy bude na Duchonke české duo Eva a Vašek. O tanečné finále prvého dňa sa postarajú špičkoví dídžeji Fuck Rádia.
Prvých tisíc vstupeniek na podujatie bolo v predpredaji za cenu 10 ampuliek domáceho moču, čo v rámci Slovenska predstavuje bezkonkurenčne najnižšiu cenu vstupného na podobné podujatia.
Nezabudnite že na festivale môžťe získať už spomínané Močovné v podobe zľavy 2500 eur na služby v Karolovej ambulancii ak ošťíte svoju hudobnú celebritu.
Vidíme a močíme sa už tento víkend!

p.s.: na festivale sa rád nechám pozvať na pečenú klobásku s dobrým pivom, i do stanu šarmantných slečien.

Foto z dnešnej tlačovej konferencie pred otvorením festivalu:
Zľava: Kulo, Kuko, Smatana, Julo, Urológ Karol

(Klikni na obrázok pre zväčšenie)

Žiadne komentáre: