06 augusta 2009

Vladimír Čečot & Peter Stašák - Domovina (2009)

01. Domovina

Žáner: slovak national thief folk

Spláchni to!

Štátny tajomník ministerstva vnútra a absolvent vysokej školy Zboru národnej bezpečnosti Vladimír Čečot zo strany Slovenských národných zlodejov nahral spolu s repeťákom Petrom Stašákom singel s prekrásnym názvom Domovina, ktorý prišiel pokrstiť sám najvačší národný zlodej Slota slivovicou a vyjadril presvedčenie že 'pesničkou oslovíme široké masy tupého slovenského národa'. Najsmutnejšie na tom je, že má zrejme pravdu.
Kto je Vladimír Čečot? Prezident ho vymenoval za profesora v odbore 'bezpečnostné služby', ktorý sa v jeho životopise zmenil na 'trestné právo'.
V 90-ych rokoch úspešne privatizoval kúpeľe Sliač, rád poľuje zver v krásnych lokalitách domoviny našej krajiny aj tam kde by podľa zákona nemal. Jeho bývalá manželka bola viackrát hospitalizovaná po bitkách a týraní. Raz o nej verejne povedal, že ju ktosi 'osral'.
Ja si z toho zoberiem príklad a pána súdruha Čečota rád ošťím lebo pri tónoch Domoviny sa mi ani inak nedá a je len škoda že som nebol prizvaný na krst tohto singla s prkrásnym obalom s neskutočnmi grafickými efektmi. Obal robila tá istá strane blízka firma Zamedia ktorá robila jedno logo pre ministerstvo výstavby stovky hodín.Tento obal hodnotím hádam aj na pol roka. Je krásny. Súdruh Čečot je na ňom s fujarou na ktorej hráva vždy a stále na playback, Stašák ponúka na ruke mámivý tón, ktorý prichádza netradične zľava, orol sediaci na O ani sám nechápe ako sa tam dostal - keby vedel kde je tak by to tam všetko poosieral a na pozadí švajčiarske hory. Nuž každý má inú domovinu.

p.s.: čo k tomu dodať - už len vymeniť v priezvisku súdruha Čečota 'č' za 'k' a 'e' za 'o'.

Vladimír Čečot & Peter Stašák - Domovina:






3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Perfektny komentar ;)

Anonymný povedal(a)...

socialistickou policiou vychovany byvaly sustruznik, dnes uznavany odbornik v oblasti trestneho prava... vyjebanec jeden... kedy uz konecne na sk vymrie tato spina?!

Anonymný povedal(a)...

Nemožno než s Karlom súhlasiť. Toto CD je skutočne vrchol pičizmu. No comment.