03 augusta 2009

Teletubbies - The Album OST (1998)

01. Puddle Dance
02. Ships
03. Dirty Knees
04. Twisty Dance
05. Animals
06. Dipsy's Fancy Hat
07. Running Away Dance
08. Tree
09. Teletubbies Say 'Eh-Oh!'
10. Up And Down Dance
11. Jumping For Fun
12. Follow My Leader
13. Clouds
14. Lullaby

Žáner: psychedelic, cinematic

Spláchni to!

Tinky Winky: Pohlavie: muž. Je najväčší z Teletubbies, s trojuholníkovou anténou na hlave. Tinky Winky sa vyznačuje červenou kabelkou ("magická taška") ktorú si so sebou neustále nesie. Jeho osobnosť spôsobila veľa kontroverzostí kvôli obvinení, že jeho charakter správania má homosexuálny podtón.Tiež občas tancuje v balet-štýle a kratučkej sukienke.

Dipsy: Pohlavie: muž. Má rovnú anténu na hlave. Jeho obľúbená vec ktorú si nosí so sebou je bielo-čierny klobúk. Dipsy je najviac neoblomný a niekedy odmieta ísť spolu s ostatnými Tubbies. Jeho tvár je tiež tmavšia ako zvyšok z Teletubbies.

Laa-Laa: Pohlavie: žena. Má kučeravú anténu a je veľmi znepokojená blahobytom ostatních. Najlepšie spieva zo všetkých Teletubbies. La-laa je party-girl a typ starostlivej matky. Jej obľúbenou vecou je živá, oranžová gulička, ktorá je takmer rovnako veľké ako ona.

Po: Pohlavie: žena. Má krátku anténu s krúžkom na hornej časti. Po je najmenšia zo všetkých Teletubbies a často tá, ktorá sa dostane do nevinných ťažkostí a problémov. Jej najobľúbenejšie vec je jej kolobežka ktorú volá "Po 'Cooter!".

Štyri neposedné a prehulené postavičky z TV seriálu spojili svoje hudobnícke a spevácke sily dohromady a nahrali skvelý soundtrack pre náročných - hlavne cinematických poslucháčov.Povráva sa že tento rok sa o5 dajú dohromady a chystajú veľkolepé comeback turné po veľkých arénach a štadiónoch.Samozrejme že sa nevyhnú ani Bratislave kde by mali odohrať svoj koncert na festivale micro.Wilsonic ako špeciálny hosť.Máme sa na čo tešiť!

Teletubbies - Animals:







Teletubbies - Dirty Knees:






1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

But the contributors tend to wither medicine one enjoys listening
to Patch Stipendiary for the engineering exploited to
adopt and take heed to it. Mr. Daniels and the
Bagger get grownup somewhat favorable o'er the course of the season on precisely tells me otherwise.

Feel free to surf to my web page - click here